SC Heerenveen vindt nieuwe hoofdsponsor: "Verder dan alleen voetbal"

Abe Lenstra Stadion
Abe Lenstra Stadion Foto: © Orange Pictures

SC Heerenveen heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De club uit Heerenveen gaat een langdurige samenwerking aan met WOLKOM, onbegrensd Fryslân. 

SC Heerenveen moest na vier seizoenen op zoek naar een opvolger voor Ausnustria, die eerder dit jaar bekend maakten te stoppen. Die opvolger wordt dus WOLKOM. "Ik denk dat we hiermee niet alleen de club, maar ook Fryslân verder kunnen helpen. Dit gaat verder dan alleen voetbal en dat past bij onze club", laat Ferry de Haan weten via de clubkanalen. "We kijken ontzettend uit naar de samenwerking met elkaar."

WOLKOM is 'een collectief van Friese ondernemers die een onbegrensd Fryslân voor zich zien, waar alles mogelijk is'. "We willen met deze groep ondernemers Fryslân verder versterken. Door te denken in mogelijkheden is alles mogelijk, een onbegrensd Fryslân dus", legt Sytse Bouwer, een van de initiatiefnemers, uit. "Deze club heeft het meest authentieke shirt van Nederland. Het tenue straalt onbegrensd Fryslân uit, want sc Heerenveen is een club in een Fries shirt met historie tot ver over de eigen landsgrenzen. WOLKOM, onbegrensd Fryslân past daarom perfect bij sc Heerenveen."

Lees meer:
0 reacties