SC Heerenveen vindt nieuw groeibriljantje bij Rode Ster Belgrado'

Scouts van SC Heerenveen hebben hun oog laten vallen op de 19-jarige middenvelder Marko Grujic van Rode Ster Belgrado, meldt de Servische krant Novosti. Ook clubs als Chelsea, Manchester United, West Ham United, Udinese, Juventus en Ajax worden in verband gebracht met de Servische jeugdinternational.

Ondanks dat Grujic pas twintig duels op het hoogste niveau in Servië heeft gespeeld, heeft hij al grote indruk gemaakt op internationale scouts. "Maar eerst wil ik indruk maken bij Red Star en daar mijn dromen realiseren. Pas daarna wil ik nadenken over een volgende stap," reageert Grujic, die bovendien nog niets wil weten van de miljoenen aan transfersommen die in de media worden genoemd.

Volgens Novosti heeft Heerenveen al een poging gewaagd om direct contact te leggen met de vader van Grujic, net als Anderlecht, HSV en Chelsea. Dit seizoen speelde Grujic veertien wedstrijden waarin hij vier keer scoorde en vier keer een goal voorbereidde. Zijn contract bij Rode Ster Belgrado duurt tot medio 2018.

Met dank aan Arjan Haarsma voor de tip!

Lees meer: