SC Heerenveen verwelkomt drie sponsors: "Dat spreekt enorm aan"

Abe Lenstra Stadion
Abe Lenstra Stadion Foto: © Orange Pictures

SC Heerenveen heeft in één klap drie nieuwe sponsor gestrikt. CrossFit Meppel, Warx Personeel en Numan Assurantieadviseurs tekenden een contract in het Abe Lenstra Stadion.

"Het is natuurlijk prachtig wanneer je het zakelijke kunt combineren met ontspannen samenzijn met gezellige mensen en het kijken naar mooie voetbalwedstrijden. Ik hoop als sponsor op veel mooie wedstrijden, gezelligheid en hopelijk een paar leuke contacten", reageert Jarno Schra van Warx op de clubsite. "Er deed zich een mooie kans voor om samen te sponsoren. Onze gedeelde hobby is voetbal. Onze zoons spelen samen bij FC Meppel, waardoor wij elkaar hebben leren kennen."

Pim Donker van Numan Assurantieadviseurs is trots. "SC Heerenveen is een organisatie met fijne mensen waar je graag wilt komen en bij wilt horen. Daarnaast is het een ideaal uitje om met vaste relaties naar de club te gaan. Naast de plezierige wedstrijdmiddagen dan wel -avonden, hopen wij nog een stuk verliefder te worden op deze fijne club."

"Wij zijn sponsor geworden vanwege de gemoedelijke en persoonlijke sfeer", aldus CrossFit-eigenaar Sierk Rijkeboer. "Dat spreekt mij enorm aan. Doe maar normaal en niet uit de hoogte. Sport verbindt iedereen, daar zit een groot raakvlak. En een extra reden om sponsor te worden, is omdat mijn zoon helemaal gek is van SC Heerenveen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 PEC Zwolle 5 -1 7
11 Heracles Almelo 5 -2 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 Ajax 4 1 5
14 Vitesse 5 -6 3
15 RKC Waalwijk 5 -9 3
Bekijk de hele stand