SC Heerenveen treft Halilovic: "Hopelijk hebben we hem in de tang"

Alen Halilovic
Alen Halilovic Foto: © Pro Shots

Zaterdagavond treft Alen Halilovic met Fortuna Sittard zijn oude club SC Heerenveen. De Kroatische smaakmaker liet dit seizoen al meermaals zien ongelofelijk goed te kunnen voetballen.

Kees van Wonderen is zich goed bewust van de kwaliteiten van de aanvallende middenvelder van de Limburgers. "Halilovic is een speler die zwerft over het veld en die wat extra's kan. Hij is een creatieve speler die in staat is om anderen te laten scoren, maar dat zelf ook kan", geeft hij aan bij Omrop Fryslân.

Ondanks de kwaliteiten van Halilovic is Van Wonderen niet van plan om hem te laten schaduwen zaterdagavond. "Halilovic is een mooie speler om naar te kijken, maar wij gaan niet een speler aan hem opofferen om hem overal op het veld te gaan volgen", legt de oefenmeester uit. "Dat doe je met elkaar als team, vanuit je positie. Hopelijk hebben wij hem dusdanig in de tang dat we hem niet gaan zien."

De wedstrijd tussen SC Heerenveen en Fortuna Sittard begint zaterdagavond om 18.45 uur in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Lees meer:
0 reacties