'SC Heerenveen toont interesse in verdediger van PEC Zwolle'

SC Heerenveen moet deze zomer hoogstwaarschijnlijk afscheid gaan nemen van Sven van Beek. De centrale verdediger kon afgelopen winter al mogelijk de overstap maken naar Japan, maar die transfer ging toen niet door. Van Beek heeft altijd aangegeven dat hij nog een keer in het buitenland wil voetballen.

Door het mogelijke vertrek van Van Beek, moet SC Heerenveen op zoek naar een opvolger. Volgens clubwatcher Arjen de Boer hebben de Friezen een Eredivisie-verdediger op het oog. "SC Heerenveen heeft interesse in een nieuwe speler", zo begint De Boer bij de Sportcast. "Het gaat om Sam Kersten van PEC Zwolle. Hij is een centrale verdediger. Dat komt natuurlijk omdat Sven van Beek waarschijnlijk weggaat."

"Deze Kersten heeft bijna alles gespeeld bij PEC Zwolle. Hij is 26 jaar, 1.91 meter, rechtsbenig en het allerbelangrijkste: hij is transfervrij. Want SC Heerenveen heeft geen cent te makken", aldus Arjen de Boer. Ook clubwatcher Roelof de Vries heeft goede geluiden gehoord over Kersten. "Ik weet nog wel dat Johnny Jansen (trainer van PEC Zwolle, red.) heel positief over hem was."

Lees meer:
0 reacties