Jeroen Stekelenburg bekritiseert Heerenveen-target: "Zó ordinair"

Jeroen Stekelenburg denkt dat Ferry de Haan niet in gesprek had moeten gaan met de clubloze trainer Maurice Steijn. De verslaggever vindt het taalgebruik van Steijn aanleiding om de gesprekken af te blazen.

"Ik vind dat Ferry de Haan de afspraak had moeten afzeggen als hij maandag de tv had aangezet", begint Stekelenburg aan tafel bij NOS Studio Voetbal. "Bij Rondo had hij het over 'dat wijf van Almere'. Ik zou, zeker op zo’n korte termijn, niet met zo iemand gaan praten over een functie bij een club. Natuurlijk heeft hij op dat niveau laten zien een prima trainer te zijn, maar ik vond dat zo ordinair en onbeschoft."

Tafelgenoot Rafael van der Vaart gaat absoluut niet met de verslaggever mee. "Als een vrouw zo over jou praat, alsof je er geen reet van kan, dan denk jij toch: dat wijf", reageert de oud-international. "We mogen toch eerlijk zijn? We zijn toch allemaal mens?"

"Dat mag je denken, maar dat zeg je toch niet op nationale tv? Tuurlijk zijn we allemaal mens, maar je hoeft toch niet dat soort termen te gebruiken? Het is niet alsof hij in het nauw gedreven werd en het eruit floepte. Hij zat in een warm bad, had er kennelijk over nagedacht, en dan zeg je zoiets. Dan mag ik toch ook vinden dat je af bent?", aldus Stekelenburg.

Lees meer:
0 reacties