SC Heerenveen-spelers vertrekken: "Zijn aanblijven is geen prioriteit"

Antoine Colassin
Antoine Colassin Foto: © Orange Pictures

Na de verloren duels tegen FC Twente in de play-offs om Europees voetbal is het seizoen ten einde voor SC Heerenveen. De spelers hebben vakantie, maar achter de schermen wordt er alweer gekeken naar het komende seizoen. Zo zal er op transfergebied wel één en ander gebeuren in Friesland.

Zo komt Voetbal International-journalist Reon Boeringa met een update over twee spelers van SC Heerenveen. "Antoine Colassin keert terug naar Anderlecht. Deur blijft wel op een kier staan, maar zijn aanblijven wordt nu niet als prioriteit gezien." Colassin keert dus na een huurperiode van één seizoen terug naar België. De vleugelspeler kwam in 26 wedstrijden tot drie doelpunten voor SC Heerenveen.

Ook Timo Zaal wordt besproken door de journalist. De verdediger van de Friezen loopt namelijk uit zijn contract. "Timo Zaal vertrekt. Door een aflopend contract is hij transfervrij op te halen in Friesland", aldus Boeringa. Zaal kwam namens de hoofdmacht van SC Heerenveen tot drie wedstrijden. Scoren deed hij niet.

Lees meer:
0 reacties