SC Heerenveen-spelers maken indruk: drie man in Elftal van de Week

Pelle van Amersfoort viert zijn treffer
Pelle van Amersfoort viert zijn treffer Foto: © BSR Agency

SC Heerenveen wist zondagmiddag met 3-2 te winnen van Ajax. De Friezen kwamen op een 3-0 voorsprong, mede door twee doelpunten van Pelle van Amersfoort.

Ook Voetbal International zag dat Pelle van Amersfoort goed presteerde tegen Ajax. Het medium stelt de voetballer van SC Heerenveen dan ook op in het Elftal van de Week. Ook het Algemeen Dagblad gaf Van Amersfoort een goede beoordeling, maar ook Mickey van der Hart en Osame Sahraoui maakten een goede indruk en staan in het Elftal van de Week.

Elftal van de Week (VI): Schendelaar (PEC Zwolle); Geertruida (Feyenoord), Beelen (Feyenoord), Hancko (Feyenoord), Hartman (Feyenoord); Booth (FC Utrecht), Saibari (PSV), Van Amersfoort (SC Heerenveen); Rots (FC Twente), Van Wolfswinkel (FC Twente), Boussaid (FC Utrecht).

Elftal van de Week (AD): Van der Hart (SC Heerenveen); Geertruida (Feyenoord, Hancko (Feyenoord), Schouten (PSV), Meijers (RKC); Booth (FC Utrecht, Saibari (PSV), Min (RKC); Hornkamp (Heracles Almelo), Van Amersfoort (SC Heerenveen), Sahraoui (SC Heerenveen).

Lees meer:
0 reacties