SC Heerenveen-speler schittert: "Bewijst waarom hij daar speelt"

SC Heerenveen
SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen behaalde een comfortabele overwinning tijdens hun uitwedstrijd tegen FC Volendam afgelopen weekend. FC Volendam daarentegen leek weinig weerstand te bieden in hun eigen stadion.

"Bij het tweede echt gevaarlijke moment van de bezoekers was het raak. Met een geweldige pass vanaf halverwege de eigen helft lanceerde Haye middenvelder annex spits Pelle van Amersfoort. De veelzijdige middenvelder liet zien waarom hij door Kees van Wonderen als spits gebruikt wordt", zo schrijft Voetbal International.

SC Heerenveen leek uit te lopen naar 0-2, maar een doelpunt van Pawel Bochniewicz werd afgekeurd na ingrijpen van de VAR. "In de 66ste minuut liep de equipe van Van Wonderen alsnog uit naar een ruimere voorsprong. Osame Sahraoui stuitte nog op Backhaus, maar in de rebound maakte Simon Olsson met een van richting veranderd schot alsnog de 0-2."

Uiteindelijk won SC Heerenveen met 0-4, met doelpunten van Pelle van Amersfoort (2x), Simon Olsson en Thom Haye. Voor Volendam was dit een zware nederlaag. "Geen ploeg kreeg zoveel treffers tegen en na deze speelronde kan ook worden gezegd dat geen ploeg zo weinig punten pakte."

Lees meer:
0 reacties