SC Heerenveen-speler in trek: "PSV volgt zijn ontwikkeling op de voet"

Osame Sahraoui
Osame Sahraoui Foto: © BSR Agency

Osame Sahraoui lijkt na dit seizoen te gaan vertrekken bij SC Heerenveen. De Noorse aanvaller hoopt zelf een vervolgstap te kunnen zetten in zijn carrière. Eerder had Lille al interesse in Sahraoui, maar ook een Nederlandse topclub volgt de Heerenveen-speler nog altijd op de voet.

"SC Heerenveen wil de vleugelaanvaller verkopen om de financiële tekorten te dichten én te herinvesteren in de selectie", zo schrijft clubwatcher Sander de Vries in de Leeuwarder Courant. "Sahraoui aast op een vervolgstap in zijn loopbaan." 

De journalist vervolgt: "En voor veel clubs is de 22-jarige Noorse dribbelaar een versterking. Een aanvaller die vanuit het niets wat kan creëren, daarvan zijn er niet zoveel. Met acht doelpunten en evenveel assists heeft Sahraoui prima statistieken. Al beklijft het gevoel dat hij de voorbije jaargang zelden zijn topniveau aantikte."

"Maar goed, de Franse topclub Lille was in de winterstop al bereid om miljoenen voor Sahraoui op tafel te leggen", gaat De Vries verder, die ook een Nederlandse club noemt. "PSV volgde de voorbije maanden zijn ontwikkeling op de voet." 

"En zo zijn er talloze scouts van andere clubs die hun boekjes volschreven over de aanvaller. Het wachten is nu op het moment dat het vuurwerk rondom Sahraoui losbarst. Voor Heerenveen valt het te hopen dat dit vroeg in de transferperiode gebeurt, zodat de club tijdig kan schakelen naar een opvolger", aldus De Vries. 

Lees meer:
0 reacties