'SC Heerenveen speelt begin augustus oefenduel tegen Franse club'

Het logo van SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion
Het logo van SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion Foto: © BSR Agency

Het seizoen is nog niet afgelopen voor SC Heerenveen, maar toch wordt er al gekeken naar de voorbereiding voor komend seizoen. Zo spelen de Friezen ook deze zomer weer een groot aantal oefenwedstrijden, waarin Robin van Persie, de nieuwe verwachte trainer, zijn elftal moet gaan vormen.

SC Heerenveen begint haar oefencampagne altijd met een wedstrijd tegen het Regioteam van Gaasterlân-Sleat. Dat zal ook dit seizoen weer gaan gebeuren, ondanks twijfels of de oefenwedstrijd wel door kon gaan vanwege financiële redenen. De oefenwedstrijd heeft echter nu een vijfjarig contract gekregen, waardoor SC Heerenveen ook dit seizoen weer tegen Gaasterlân-Sleat gaat spelen.

De eerste buitenlandse tegenstander is nog niet bekend gemaakt, al hebben Franse media een tegenstander voor SC Heerenveen gevonden. Volgens Midi Libre spelen de Friezen begin augustus een oefenwedstrijd tegen Montpellier, dat momenteel tiende staat in Ligue 1. Het duel zal gespeeld worden in het Abe Lenstra Stadion, in het eerste weekend van augustus.

Lees meer:
0 reacties