SC Heerenveen op vier plaatsen gewijzigd tegen Putten'

Heerenveen-trainer Jan de Jonge zal naar verwachting zijn opstelling tegen SDC Putten op vier plaatsen wijzigen ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd tegen FC Twente. Bak Nielsen, Grindheim worden uit voorzorg uit de basis gehouden, Gerald Sibon is geschorst en Paolo Henrique wordt waarschijnlijk gepasseerd ten faveure van Oussama Assaidi.

Voor Assaidi, die Heerenveen vlak voor het sluiten van de transfermarkt werd overgenomen van De Graafschap, zou het zijn eerste basisplaats betekenen in het shirt van Heerenveen. Tegen FC Twente en FC Groningen mocht hij eerder al invallen. Naast Assaidi lijkt er, afgaande op de berichtgeving op de officiële website, ook weer een basisplek weggelegd voor Daryl Janmaat, Michael Dingsdag en spits Michal Papadopulos.

Trainer Jan de Jonge verwacht een pittig duel tegen Puttense hoofdklasser: 'Het is een agressieve ploeg, een beetje Engels. Putten zal veel mensen achter de bal houden, dus is het zaak de ruimte die we wel krijgen goed te benutten.’

Vermoedelijke opstelling Heerenveen: Lejsal; Janmaat, Breuer, Dingsdag, Popov; Losada, Svec, Elm; Beerens, Papadopoulos, Assaidi.

Lees meer: