SC Heerenveen op rapport: Zeven onvoldoendes na volgende zeperd

Osame Sahraoui baalt
Osame Sahraoui baalt Foto: © Orange Pictures

SC Heerenveen verloor zaterdag voor de vierde keer op rij in de Eredivisie. In het Abe Lenstra Stadion was Excelsior met 0-3 te sterk.

Voetbal International deelt zeven onvoldoendes uit aan de ploeg van Kees van Wonderen. Andries Noppert krijgt met een 4,5 de laagste beoordeling. De doelman zit in een ware vormcrisis en lijkt geen bal meer te pakken. Achterin scoort alleen Sven van Beek met een 5,5 een voldoende. De aanvoerder moet net als voor zijn blessure weer een rots in de branding worden.

Het hoogste cijfer is er weer voor pareltje Osame Sahraoui. De Noorse smaakmaker kon niet scoren, maar krijgt wel een 6 van VI. Spits Ion Nicolaescu begon het seizoen nog goed, maar viel ook tegen Excelsior weer tegen. Zijn vervanger, Pelle van Amersfoort, deed het beter.

Cijfers Voetbal International: Noppert 4,5; Köhlert 5, Van Ottele 5, Van Beek 5,5 (62' Bochniewicz -), Hall 5 (62' Ali -), Brouwers 5 (79' Tahiri -), Haye 5,5; Sahraoui 6, Olsson 5,5; Nunnely 5 (62' Walemark -), Nicolaescu 5 (46' Van Amersfoort 5,5)

Lees meer:
0 reacties