SC Heerenveen op rapport: Noppert-vervanger zakt door het ijs

Micky van der Hart
Micky van der Hart Foto: © BSR Agency

SC Heerenveen speelde zaterdagavond 3-3 gelijk op bezoek bij Fortuna Sittard. Voetbal International deelt de volgende beoordelingen uit aan de ploeg van Kees van Wonderen.

Het laagste cijfer is er voor Micky van der Hart. De doelman krijgt sinds deze week de voorkeur boven Andries Noppert, maar liet in Sittard geen zekere indruk achter. Bij de laatste treffer van de Limburgers zag hij er niet goed uit. De andere onvoldoende is er voor Patrik Walemark: 5. De huurling van Feyenoord kan zijn draai nog niet echt vinden in het shirt van SC Heerenveen.

In Sittard waren er twee absolute uitblinkers bij de bezoekers. Doelpuntenmakers Osame Sahraoui en Luuk Brouwers waren weer belangrijk voor Van Wonderen en krijgen een 7,5. Verder stond ook het centrale duo van SC Heerenveen prima, maar haalde rest van de ploeg niet echt het gewenste niveau.

Cijfers VI: Van der Hart 4,5; Köhlert 6, Bochniewicz 6,5; Van Beek 6,5; Braude 5,5 (92' Ali -), Van Ottele 5,5 (78' Tahiri -), Olsson 5,5 (64' Haye -), Sahraoui 7,5; Brouwers 7,5; Walemark 5 (64' Nunnely -), Van Amersfoort 5,5 (78' Ismaïl -)

Lees meer:
0 reacties