SC Heerenveen op rapport: één dissonant bij nederlaag tegen PSV

Syb van Ottele tegen PSV
Syb van Ottele tegen PSV Foto: © Orange Pictures

SC Heerenveen ging donderdagavond met 2-0 ten onder in het Philips Stadion. PSV pakte de punten, maar ook de Friezen kregen de nodige kansen. Het duel werd echter beslist na een inschattingsfout van Syb van Ottele.

De verdediger van SC Heerenveen schatte een pass van Joey Veerman verkeerd in, waarna spits Ricardo Pepi alleen op Andries Noppert afkon. De Amerikaanse PSV'er faalde niet, zette de Eindhovenaren op 2-0 en gooide de wedstrijd in het slot.

Dat Van Ottele een ongelukkige wedstrijd speelde zag ook Voetbal International. De verdediger is de enige die een dikke onvoldoende krijgt voor zijn optreden aan Friese zijde, namelijk een 4,5. Overigens komt de rest van de verdediging er ook niet geweldig vanaf, want zij krijgen een 5,5. Osame Sahraoui kreeg met een 7 het hoogste cijfer.

Cijfers Voetbal International: Noppert 6,5; Köhlert 5,5, Van Ottele 4,5, Van Beek 5,5, Braude 5,5; Brouwers 5,5 (87. Karlsbakk -), Haky 6, Olsson 6; Sahraoui 7, Van Amersfoort 6 (76. Nicolaescu -), Nunnely 6 (62. Walemark -).

Lees meer:
0 reacties