SC Heerenveen ontvangt doodsbedreiging: "Absoluut dieptepunt"

Het Abe Lenstra Stadion
Het Abe Lenstra Stadion Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen heeft donderdag een doodsbedreiging ontvangen. Dit gebeurde naar aanleiding van de rechtszaak tussen de club en een medewerker, die onder meer het mascottepak van Heero droeg.

"Hierbij is de zaak in de media groots uitgemeten en zijn personen binnen de club meerdere keren met naam en toenaam genoemd en beschadigd", laat SC Heerenveen weten op de officiële website. "De bedreiging is een absoluut dieptepunt in deze voor alle betrokken partijen vervelende zaak."

"Heerenveen kiest er bewust voor om dit naar buiten te brengen, omdat de club kenbaar wil maken dat er hiermee nu een grens is overschreden", vervolgt de club. "Er is de laatste weken op bijna jolige wijze verslag van deze zaak gedaan, waarbij de club vindt dat de beeldvorming helaas ernstig vertroebeld is geraakt. De veiligheid van al onze medewerkers staat voorop. Er is bij de politie dan ook direct melding van deze bedreiging gemaakt."

"Zoals reeds gemeld verschilt de clubleiding van menig met de uitspraak van de rechter, maar wordt deze uitspraak wel gerespecteerd. In dit kader zal er op korte termijn een afspraak gepland worden om te kijken hoe de betreffende medewerker zijn werkzaamheden kan hervatten." In het kader van de veiligheid en om niet verder te escaleren, kiest de club er bewust voor om het hier voorlopig bij te laten en verder niet te reageren op deze zaak in de media.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
zo
5/11
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
11/11
Vitesse
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
10 NEC 7 -2 7
11 PEC Zwolle 7 -5 7
12 Vitesse 7 -5 6
13 SC Heerenveen 7 -8 6
14 RKC Waalwijk 6 -8 6
15 Ajax 5 -3 5
16 Almere City 7 -12 4
Bekijk de hele stand