"SC Heerenveen moet vooruit denken om vertrek van Sahraoui op te vangen"

Osame Sahraoui in het Abe Lenstra Stadion
Osame Sahraoui in het Abe Lenstra Stadion Foto: © Orange Pictures

In het Algemeen Dagblad maakt Frank Molema de tussenbalans op voor SC Heerenveen. De journalist ziet dat er voor de club uit Friesland de komende maand nog wel wat werk te verrichten is.

"Heerenveen had vorige week centrale verdediger Kipras Kazukolovas uit Litouwen op proef. Van Wonderen wil in de achterhoede graag wat meer te kiezen hebben, en dat is niet alleen om een mogelijk vertrek van Sven van Beek op te kunnen vangen", begint Molema. "Voor hem is er belangstelling uit Japan en hij staat daarvoor open. Ook links achterin is de spoeling dun. Bij een blessure of schorsing in de verdediging levert Heerenveen kwalitatief meteen behoorlijk in."

Ook in de aanval verwacht Molema nog enkele wijzigingen. "Algemeen directeur Ferry de Haan richt zijn vizier deze maand verder op het aantrekken van een buitenspeler. Ten eerste moet Heerenveen vooruit denken om een vertrek van smaakmaker Osame Sahraoui op te kunnen vangen. Mocht hij blijven, dan is een versterking op de flank eveneens geen overbodige luxe", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties