SC Heerenveen mag hopen: St. Juste in beeld bij Duitse topclub'

Jeremiah St. Juste kan in de laatste dagen van de transfermarkt alsnog een transfer maken. Al wekenlang wordt de mandekker van Mainz 05 in verband gebracht met een stap hogerop, maar tot een overstap kwam het nog niet.

RB Leipzig heeft St. Juste nu op het prioriteitenlijstje gezet, meldt BILD. De oud-speler van SC Heerenveen en Feyenoord werd eerder al gelinkt aan Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen. Ook vanuit de Premier League zouden clubs geïnformeerd hebben.

St. Juste is echter niet de enige optie voor RB Leipzig. Ook Ozan Kabak, afgelopen seizoen op huurbasis spelend bij Liverpool, is een kandidaat. Daarnaast wordt Jordan Torunarigha van Hertha BSC genoemd. Een transfer van St. Juste zou goed nieuws betekenen voor SC Heerenveen, omdat de verdediger tussen 2007 en 2017 in Friesland speelde.

SC Heerenveen, dat St. Juste in 2017 voor 4,8 miljoen euro aan Feyenoord verkocht heeft recht op een aardige solidariteitsbijdrage. De marktwaarde van de 24-jarige verdediger wordt op zestien miljoen euro geschat. St. Juste vertrok in 2019 voor zo'n negen miljoen naar FSV Mainz 05.

#RBL sucht noch einen IV. Die Kandidaten:

?? Ozan #Kabak (#S04)
?? Jeremiah #StJuste (#M05)
?? Jordan #Torunarigha (#Hertha)

[@SPORTBILD]https://t.co/duoWsJK5Jl

— FussballTransfers (@FT_Redaktion) August 25, 2021

Lees meer: