SC Heerenveen maakt nieuwe tussenstand seizoenkaartverkoop bekend

Sfeeractie in het Abe Lenstra Stadion
Sfeeractie in het Abe Lenstra Stadion Foto: © Pro Shots

Precies vier weken geleden begon SC Heerenveen met de officiële seizoenkaartcampagne. Intussen hebben ruim 4.100 supporters hun seizonkaart verlengd, zo meldt Heerenveen op haar website. De club is met een campagne bezig om de huidige seizoenkaarthouders te benaderen met het verzoek om ook volgend seizoen Het Abe Lenstra Stadion te bezoeken.

Tijdens de seizoenkaartcampagne heeft club, in samenwerking met vrijwilligers en ambassadeurs, tot nu toe ruim 2000 seizoenkaarthouders bezocht of gebeld. mbassadeurs van sc Heerenveen zijn de provincie in geweest om supporters te bedanken voor het verlengen. In onder andere Heerenveen, Steenwijk, Tijnje, Leeuwarden, Joure, Akkrum en Bolsward ontvingen supporters aan de deur een bedankkaart en Fryske dúmkes. De komende weken gaat de club opnieuw de provincie in.

In het kader van 'verlengen op locatie' konden supporters afgelopen zaterdag ook fysiek de seizoenkaart verlengen. In Stiens, Heerenveen, Oudehaske en Grou stonden vrijwilligers klaar om supporters te helpen met verlengen of om vragen over de seizoenkaart te beantwoorden. Alle seizoenkaarthouders kunnen hun seizoenkaart verlengen op www.eenmetheerenveen.nl De eigen seizoenkaartplaats blijft gereserveerd tot en donderdag 15 juni 2023.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand