SC Heerenveen krijgt transfertip: "Dat wordt de opvolger van Sahraoui"

SC Heerenveen heeft met Osame Sahraoui één van de meest talentvolle buitenspelers in de Eredivisie. De kans is alleen vrij groot dat de Noor aan het einde van het seizoen gaat vertrekken uit Friesland. Clubwatcher Roelof de Vries keek vorige week naar Roda JC en raakte onder de indruk van twee buitenspelers van de club uit Kerkrade.

"Ik heb enorm genoten van Walid Ould-Chikh, echt een fantastische voetballer", zegt De Vries bij de Sportcast, die ook onder de indruk was van Roda JC-aanvaller Sami Ouaissa. "Ik hoop dat hoofdscout Kenneth Zandvliet gekeken heeft. Die was in de eerste helft echt fantastisch, echt een lekkere voetballer."

De Vries verwacht niet dat Ould-Chikh de overstap gaat maken naar Heerenveen. "Die Ould-Chikh is gehuurd van FC Volendam en die doet het nu heel goed bij Roda JC. Hij is wel al 24 jaar, dus dat is denk ik geen geen speler die SC Heerenveen gaat halen. Hij is eigenlijk al wat te oud en waarschijnlijk ook al te duur. Die Ouaissa is pas negentien jaar, dus die past perfect in het plaatje."

"Dat wordt de opvolger van Sahraoui", knipoogt De Vries. "Heerenveen wil in de winterstop een linksbuiten halen, omdat ze hopen dat Sahraoui pas in de zomerstop verkocht wordt, zodat de nieuwe linksbuiten een halfjaar kan wennen. Een paar tonnetjes neerleggen en je hebt Ouaissa. Het is nogal opportunistisch, want ik heb hem pas één wedstrijd gezien", aldus De Vries.

Lees meer:
0 reacties