SC Heerenveen is gewaarschuwd: ''Schat Willem II wat hoger in dan Fortuna''

SC Heerenveen won afgelopen weekend de eerste thuiswedstrijd van het seizoen door Fortuna Sittard met 3-1 te verslaan. Dat zorgde deze week voor een goede sfeer op sportpark Skoatterwâld, zag doelman Warner Hahn.

"Jazeker, dat voelt fijn", beaamt de sluitpost in gesprek met SC Heerenveen TV. "Het is na zo'n weekend wel fijner dan de afgelopen keren. Nu is er ook een fijne en gemoedelijke sfeer. Het was denk ik wel een overtuigende overwinning. Dat moeten we nu doortrekken."

Hahn genoot deze week tijdens de trainingen. "Als je een tijdje niet wint en je wint dan weer, dan is dat heel erg prettig. Dat is ook prettig voetballen. Dan is iedereen na het weekend ook wat vrolijker op de club. Dat is alleen maar goed, nu aan ons om het zo te houden", aldus de doelman, die zich niet rijk rekent voor komende zaterdag.

"Ik schat Willem II nog wel wat hoger in dan Fortuna", waarschuwt Hahn. "Ze spelen natuurlijk thuis en het zijn altijd leuke wedstrijden daar, met een fanatieke aanhang. Eigenlijk alle ingrediënten om een mooie pot voetbal te spelen."

Hahn is vooral op zijn hoede voor Fran Sol. "Ze hebben een goede voorhoede, met een goede spits. Dus het wordt een hele kluif. Maar we hebben afgelopen weekend gewonnen, dus we hebben wel een goed gevoel. Dat willen we vasthouden en het kan een mooie pot worden", besluit de sluitpost.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand