SC Heerenveen heeft nieuwe sponsor: "Toen ben ik verliefd geworden"

Fryslân-spandoek in het Abe Lenstra Stadion
Fryslân-spandoek in het Abe Lenstra Stadion Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen heeft een nieuwe sponsor weten aan te trekken: Voetbalstaal. Eigenaar Dennis van Weezep heeft al jarenlang een seizoenkaart bij de Friese club, en is trots dat hij nu op zakelijk niveau verbonden is aan zijn club.

"De sfeer in het stadion is ongeëvenaard. Het kippenvelniveau bij het Frysk Folksliet is bizar!", vertelt Van Weezep op de clubsite van SC Heerenveen, die pas sinds 2014 in Friesland woont. Toch was hij daarvoor al verkocht aan de club. "Bij Studio Sport viel me de geweldige sfeer in het stadion al op. Of het nou gezinnen, oude mensen of tieners waren, iedereen zag je echt genieten. Dat is hoe voetbal hoort te zijn. Toen ik dat zag, ben ik verliefd geworden op de club."

Van Weezep maakt met Voetbalstaal grote borden met het SC Heerenveen-logo erop. "Ik was zelf op zoek naar een mooi item voor in de tuin. Dat kon ik niet vinden, dus toen ben ik zelf aan de slag gegaan. Het is een stijlvol product." 

"Een sieraad dat je in je tuin, mancave of onder de overkapping kan hangen. Als wij succesvol zijn met dit product hopen wij aan sc Heerenveen een bijdrager voor het leven te zijn, net als onze borden voor de fans. Clubliefde roest immers nooit!", aldus Van Weezep. 

Lees meer:
0 reacties