SC Heerenveen grijpt mis: Van Rooij verlengt contract bij NEC

Bart van Rooij heeft zijn aflopende contract bij NEC verlengd met twee seizoenen. Daarmee ligt hij nu tot medio 2025 vast in Nijmegen en grijpt SC Heerenveen mis.

"Na goede gesprekken met de club ben ik ervan overtuigd dat bij NEC blijven de juiste keuze is voor mijn ontwikkeling", reageert Van Rooij op de clubwebsite van NEC . "Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik verschillende opties heb overwogen, evenals dat ik altijd heb aangegeven dat NEC mijn club is." Van Rooij werd de afgelopen tijd meermaals in verband gebracht met een transfer naar SC Heerenveen, waar hij werd gezien als een mogelijke opvolger van Milan van Ewijk. Dat gaat er nu dus niet van komen. Ook andere eredivisionisten, waaronder FC Twente en FC Utrecht, hadden interesse.

👇 Rechtsback Bart van Rooij, één van de mogelijke opvolgers van Milan van Ewijk bij Heerenveen, heeft vandaag bijgetekend bij NEC. Kan nu dus een streep door zijn naam voor komende zomer. #scHeerenveen 🔵⚪❤ https://t.co/GXmbAvrreJ — Marcel Koppers (@marcelkoppers) March 30, 2023

Lees meer: