SAMENVATTING | SC Heerenveen geeft voorsprong weg in Waalwijk

SC Heerenveen heeft zaterdag een 0-1 voorsprong weggegeven in de uitwedstrijd tegen RKC. Na rust kwam de ploeg van Kees van Wonderen op voorsprong, maar maar 15 minuten van genieten. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel.

Na een ietwat saaie eerste helft met een paar kleine kansen, kwam de wedstrijd in de tweede helft wat meer los. Na zo'n vijf minuten spelen in de tweede helft kwam Heerenveen op voorsprong. Op aangeven van Osame Sahraoui was het Pelle van Amersfoort die scoorde. De Friezen konden zo'n vijftien minuten genieten van de voorsprong, want in de 70e minuut bracht Kevin Felida de Waalwijkers op 1-1 wat tevens ook de eindstand was.

Opstelling SC Heerenveen: Van der Hart, Braude (Hall '87), Van Beek, Bochniewicz, Köhlert, Haye, Olsson (Van Ottele '81), Tahiri (Van Ee '70), Walemark (Nunnely '70), Van Amersfoort, Sahraoui (Karlsbakk '87).

Opstelling RKC Waalwijk: Vaessen, Lelieveld, Van den Buijs, Oukili, Min, Margaret (Cleonise '57), Seuntjens (Kramer '79), Gaari, Niemeijer (Lokesa '57), Meijers, Felida

Lees meer:
0 reacties