SC Heerenveen faalt in afscheidsduel: "Iedereen is er klaar mee"

SC Heerenveen baalt
SC Heerenveen baalt Foto: © BSR Agency

SC Heerenveen stelde zondagmiddag opnieuw teleur. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het gedegradeerde Vitesse werd met 1-3 verloren. 

Jan Vlap en Sander de Vries concluderen dat zondag veelzeggend was voor het seizoen van SC Heerenveen. "We moeten blij zijn met 37 punten. Vorig jaar 46, dan kom je wel wat tekort", concludeert Vlap in Omroep Abe van de Leeuwarder Courant. "Ik vond de ereronde van de spelers en trainer wel veelzeggend", haakt De Vries in. "Dat was in een nagenoeg leeg Abe Lenstra Stadion, alleen Nieuw Noord zat nog een beetje vol. Iedereen is er wel klaar mee."

SC Heerenveen beleeft een enorm teleurstellend seizoen, maar wilde in de laatste thuiswedstrijd er nog vol voor gaan om het publiek te bedanken. "Het zegt veel dat het publiek wegging", zucht Vlap. De Vries zag dat SC Heerenveen het wel echt probeerde tegen Vitesse. "Het sentiment was hartstikke chagrijnig, en terecht, maar die eerste twintig minuten ging het nog wel. Ze probeerden er wel wat van te maken. De eerste beste kans van Vitesse ging erin en vervolgens zakten ze weg."

Lees meer:
0 reacties