SC Heerenveen dichtbij aanwinst: "Wordt binnenkort gepresenteerd"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

Deze week werd bekend dat SC Heerenveen dichtbij de komst van Charlie Webster is. De negentienjarige middenvelder van Chelsea moet een seizoen gehuurd worden. Het jeugdinternational van Engeland wordt gezien als groot talent.

"Het mooiste voorbeeld wat mij te binnen schiet is Mason Mount", stelt Jan Vlap in Omroep Abe. "Die werd in dezelfde situatie verhuurd aan Vitesse en staat nu in de Premier League en het nationale team. Ik hoop op zo'n scenario, dat zou fantastisch zijn." Sander de Vries weet uit ervaring dat je bij dit soort spelers niet te hard van stapen moet lopen. "Eerst even kijken."

Daar kan Vlap zich wel in vinden. "Chelsea heeft veertig, vijftig van dit soort jongens die ze proberen te stallen. Uiteindelijk worden maar één of twee groeibriljantjes die het uiteindelijk redden. Het wil niet zeggen dat het een schot in de roos is, maar het kan altijd", besluit hij.

Volgens De Vries is de transfer bijna rond. "De kans is groot dat hij binnenkort wordt gepresenteerd als eerste zomeraanwinst", weet hij. "Het is vooral een 8, wat er op kan duiden dat Thom Haye ook een stap gaat maken." De middenvelder van SC Heerenveen staat in de belangstelling van Toulouse en Sunderland.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
zo
5/11
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
11/11
Vitesse
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 Heracles Almelo 6 -2 8
10 NEC 6 0 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
Bekijk de hele stand