SC Heerenveen definitief afgetroefd in strijd om Børkeeiet (update)

SC Heerenveen is in de markt om de Noorse middenvelder Tobias Børkeeiet vast te leggen. Toch lijkt het Deense Brøndby de beste papier te hebben om de 20-jarige jeugdinternational vast te leggen, meldt Eurosport.    

Volgens de sportzender is Børkeeiet vrijdag in Kopenhagen om medisch gekeurd te worden. De technisch manager van Stabaek, Inge André Olsen, laat zich niet over de geruchten. "We hebben in het verleden al erkend dat er biedingen op hem zijn gedaan. We zullen zien wat vandaag en morgen ons gaan brengen", aldus Olsen.

Zijn zaakwaarnemers Morten Wivestad en Mike Kjølø wilden desgevraagd niet reageren. Volgens de Deense journalist Søren Sorgenfri is Heerenveen in een 'hard duel' verwikkeld met Brøndby.

Brøndby i hård duel med Heerenveen om Børkeeiet #sldk #transferdk

— Søren Sorgenfri (@SSorgenfri) 5 juli 2019

Update 16:59 uur: Het Deense Brøndby IF heeft vandaag korte metten geslagen en Børkeeiet vanmiddag al gepresenteerd als nieuwe aankoop. De Noor tekent in Kopenhagen een contract voor vijf jaar.

Velkommen til Brøndby IF til Tobias Børkeeiet - den norske midtbanespiller har skrevet under på en 5-årig kontrakt ????????????? #Brøndby pic.twitter.com/dD12C3qyO2

— Brøndby IF (@BrondbyIF) 5 juli 2019

Lees meer: