SC Heerenveen deelt informatie over kaartverkoop Feyenoord-thuis

Een duel tussen SC Heerenveen en Feyenoord
Een duel tussen SC Heerenveen en Feyenoord Foto: © Pro Shots

Op zondag 17 maart neemt SC Heerenveen het in het Abe Lenstra Stadion op tegen Feyenoord. Deze wedstrijd is inmiddels in de verkoop gegaan, als het gaat om tickets. De Friezen hebben vrijdag meer informatie gegeven over de kaartverkoop.

De club meldt op haar website: "Vorig seizoen mochten bij de competitiewedstrijd tussen beide ploegen alleen seizoenkaarthouders komen, maar nu is het ook voor clubkaarthouders mogelijk om één toegangskaart te bestellen. Seizoenkaarthouders kunnen een extra kaart bijbestellen, waardoor ze samen met iemand anders het duel kunnen bezoeken."

"Bij de competitiewedstrijd van afgelopen seizoen mochten alleen seizoenkaarthouders naar binnen door ongeregeldheden in het verleden, maar tijdens het bekerduel - een aantal weken later - mochten ook clubkaarthouders die minstens één thuisduel bezocht hadden een toegangskaart kopen. Nu komt de Friese club met een nieuwe stap om het Abe Lenstra stadion verder vol te krijgen tegen de Rotterdammers", aldus SC Heerenveen.

Het is momenteel niet mogelijk om een clubkaart van SC Heerenveen aan te vragen. Zo kan de club voorkomen dat Feyenoord-fans op die manier alsnog eenvoudig aan tickets komen. Alleen huidige clubkaarthouders en seizoenkaarthouders komen in aanmerking om een extra toegangskaart te kopen.

Lees meer:
0 reacties