SAMENVATTING | SC Heerenveen begint met ruime zege op regioselectie

Espen van Ee
Espen van Ee Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen heeft woensdagavond in Bakhuizen tegen de regioselectie Gaasterlân-Sleat vrij eenvoudig gewonnen. Bij rust was het 0-3 voor de Eredivisionist, uiteindelijk werd het 0-9. Grote man was Pelle van Amersfoort met vier treffers.

Voor rust was het Nicolaescu die de score opende met een bal in de kruising. Niet veel later verdubbelde Van Ee de marge. Vlak voor rust was het Al-Saed die de 0-3 op het scorebord zette middels een strafschop, waarna het rust was en alle elf spelers konden gaan douchen.

Na rust ging het harder met de goals. Van Amersfoort, Bierens, tweemaal Van Amersfoort, Rallis en de vierde van Van Amersfoort zorgden voor een 0-9 score. Robin van Persie koos ervoor om twee helften met verschillende spelers te spelen. Hieronder de opstellingen.

Opstelling SC Heerenveen 1e helft: Van der Hart, Braude, Van Beek, Kersten, Köhlert, Van Ee, Oostra, Smans, Al-Saed, Nicolaescu, Sahraoui.
Opstelling SC Heerenveen 2e helft: Bekkema, Hall, Rovers, Bierens, Mulder, Woudstra, Ahmed, Van Amersfoort, Nunnely, Rallis, Topcu. 

Lees meer:
0 reacties