Sarr en Al Hajj verliezen met Jong Zweden, Dresevic speelt gelijk

Amin Sarr
Amin Sarr Foto: © Pro Shots

Ook op dinsdagavond stonden de nodige interlands op het programma, zo ook voor de SC Heerenveen-spelers. Amin Sarr en Rami Al Hajj speelden met Jong Zweden, terwijl Drezevic speelde namens Kosovo.

Jong Zweden speelde de EK kwalificatie-wedstrijd in eigen huis tegen Jong Ierland, maar wist deze niet met succes af te sluiten. De Ieren gingen met een 0-2 overwinning naar huis. Tierney opende de score in de twaalfde minuut en het was Wright die de wedstrijd in de 89ste minuut in het slot gooide. SC Heerenveen-aanvaller Amin Sarr speelde de hele wedstrijd mee bij de Zweedse talenten, Rami Al Hajj bleef de hele wedstrijd op de bank.

Kosovo speelde een oefeninterland tegen Zwitserland met 1-1 gelijk. Na de rust werd de score geopend door Milot Rashica, maar lang kon Kosovo niet genieten van de voorsprong. De Zwitsers kwamen een kleine tien minuten later alweer op gelijke hoogte via Jordan Lotomba. Ibrahim Dresevic kwam in de 68ste minuut binnen de lijnen.