Sandor van der Heide duidelijk: "Het was weer typisch Heerenveen"

SC Heerenveen verloor zondag in het Abe Lenstra Stadion met 1-3 van degradant Vitesse. De Friezen kwamen al vroeg op een 1-0 voorsprong, kregen genoeg kansen, maar verloren uiteindelijk alsnog met duidelijke cijfers. Oud-profvoetballer Sandor van der Heide zag weer een Heerenveen dat hij al vaker heeft gezien in 2023-2024.

"Het was weer typisch SC Heerenveen dit seizoen", zo vertelt Van der Heide bij de Sportcast. "Ze hebben wel pieken, maar soms ook diepe dalen. Die dalen duren alleen wat lang in een wedstrijd. Ik heb ook hele leuke wedstrijden gezien, bijvoorbeeld tegen Feyenoord en Ajax. Dan gebeurde er echt iets op het veld en zag je vastigheden."

"Ajax was misschien niet goed, maar dat zijn allemaal spelers die beter zijn dan die van Heerenveen. Ze hadden in die wedstrijden echt een plan en je zag dat er duidelijke afspraken waren. Dan zijn het leuke wedstrijden om naar te kijken. Alleen als je dan tegen Vitesse de tweede helft ziet... Dan staan ze ook waar ze staan", aldus Sandor van der Heide.

Lees meer:
0 reacties