Samenwerking SC Heerenveen en modezaak voor langere tijd verlengd

SC Heerenveen-logo
SC Heerenveen-logo Foto: © Pro Shots

De komende jaren zal Rinsma Modeplein aan SC Heerenveen verbonden blijven. Al sinds 2017 is de mode speciaalzaak verbonden aan Heerenveen en deze samenwerking is dus verlengd, meldt Heerenveen via de officiële clubwebsite.

Rinsma Modeplein levert clubkostuums voor de mannen, vrouwen en personeel van Heerenveen. Daarnaast is de naam nu terug te zien op de achterkant van het vrouwenshirt. Commercieel directeur Martin Koopman is blij met de samenwerking. "Het is uniek dat een Fries bedrijf zover is doorgegroeid. We zijn dan ook zeer tevreden dat we ook de komende jaren gekleed worden door Heeren van Rinsma en Zij van Rinsma. Zowel sc Heerenveen als Rinsma Modeplein is een Fries merk met een landelijke bekendheid. Beide willen wij graag het hoogst haalbare nastreven, waardoor we uitstekend bij elkaar passen."

Ook de eigenaren van het bedrijf zijn erg content. Algemeen directeur Henk-Jan IJtsma: "Wat in 1888 begon al klein atelier in Gorredijk is gegroeid tot een geliefd Rinsma Modeplein. Dit jaar vieren wij het 135- jarig bestaan. Dan is het fijn om ook de fijne samenwerking met onze businesspartner te vieren en voort te zetten. Het is mooi om samen te werken met een club die elke dag, net als wij, bezig is om gasten blij te maken." Co-owner Wytze Peenstra vult trots aan: "Het voelt fantastisch om samen te werken met een club waar ik al vanaf mijn jeugd supporter van ben."

Lees meer:
0 reacties