Samba Sam' krijgt lof: ''Leek weer een beetje op de Larsson van Heerenveen''

Sam Larsson kreeg gisteren eindelijk de supporters op de banken, maar dat gebeurt nog veel te weinig. De aanvaller was bij SC Heerenveen een smaakmaker, maar bij Feyenoord krijgt hij veel kritiek. 

Ronald de Boer zag dat de Zweedse aanvaller gisteren tegen ADO Den Haag belangrijk was met zijn acties en een doelpunt. "Hij leek weer een beetje op de Larsson van Heerenveen. Hij was lekker actief en had goede acties. Hij had ook nog een goede pass op de 4-1 van Jörgensen", vertelt De Boer bij FOX Sports.

Het vertrouwen was terug bij de dribbelaar.  Je hoeft niet na te denken als je zelfvertrouwen hebt. Hij zat in de denkmodus, dan gaat het vaak verkeerd. Nu doet hij het op intuïtie. Hopelijk kan hij dat voortzetten. Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar dit is natuurlijk een eerste stap. Het is kijken hoe het hem de volgende keer vergaat."

Gertjan Verbeek zag dat Larsson goed speelde, maar hij is iets voorzichtiger met superlatieven. Hij zag dat zijn tegenstander Giovanni Troupée niet echt in de wedstrijd zat. "Ik moet wel zeggen dat hij tegen de slechtste speler van ADO speelde. Het is mooi voor hem. Bij de laatste goal die hij maakte was Troupée er al af. Die speelde echt een bar slechte wedstrijd."

Lees meer: