'Sam Lammers persoonlijk akkoord met Eredivisionist, deal aanstaande'

Sam Lammers
Sam Lammers Foto: © Pro Shots

Sam Lammers zou persoonlijk akkoord zijn met FC Utrecht, zo melden verschillende bronnen. De oud-spits van SC Heerenveen moet overkomen van Rangers FC.

De spits kwam afgelopen half jaar al uit voor de club uit de Domstad en nu lijkt het er op dat de 27-jarige spits voor een langer verblijf gaat tekenen. Het is nog niet bekend hoe lang. Wel zou hij persoonlijk akkoord zijn met FC Utrecht volgens onder andere het betrouwbare TransferWatchNL. Er waren meerdere kapers op de kust. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat hij dus toch voor Utrecht kiest. Rangers FC doet in ieder geval wel wat moeilijk dus daar moet nog wel in onderhandeld worden.

Op 14 januari maakte hij tegen Vitesse zijn debuut. Op 11 februari was hij tegen Fortuna Sittard (4-0) goed voor zijn eerste goal voor FC Utrecht en zijn derde assist. Vanaf 9 maart begon hij aan een reeks, waar hij achtereenvolgens tegen Almere City FC (1-1), NEC (1-0), Feyenoord (2-4), PEC Zwolle (5-1) en SC Heerenveen (2-3), Go Ahead Eagles (2-1) en RKC Waalwijk (2-2).

Lees meer:
0 reacties