Sahraoui vertelt over liefde voor voetbal: "Dat is fantastisch"

Osame Sahraoui is een echte rasvoetballer. De Noorse aanvaller van SC Heerenveen blinkt bijna wekelijks uit in schitterende acties en geniet enorm van het spelletje.

Het mooiste aan voetbal vindt Sahraoui de passie. "Er zit zoveel emotie in voetbal. Je wil altijd winnen, maar dat is moeilijk. Verliezen is hartverscheurend, maar de emotie tussen verliezen en winnen, eerste en tweede worden, is fantastisch", vertelt hij op het clubkanaal. "Het is gewoon een prachtig spelletje en een groot podium om jezelf te laten zien aan de supporters."

Sahraoui is een echte dribbelaar, iets wat er al vroeg inzat. "We speelden vroeger altijd vijf tegen vijf in de zestien, dan moet je dribbelen om uit lastige situaties te komen", legt de aanvaller uit, die ook weleens verweten wordt te te weinig rendement te hebben. "Het gaat mij niet alleen om dribbelen. Ik denk ook over hoe ik betere kansen voor het team en mezelf kan krijgen. Als dat met dribbelen is, doe ik dat uiteraard zo. Ik wil laten zien wat ik kan."

Lees meer:
0 reacties