Sahraoui verklaart manier van juichen: "Ook in de Premier League"

Osame Sahraoui viert zijn treffer
Osame Sahraoui viert zijn treffer Foto: © BSR Agency

Osame Sahraoui juicht na een doelpunt altijd op dezelfde manier. Volgens de Noorse aanvaller heeft hij het gebaar samen met een aantal bekende vrienden bedacht.

Heel vaak scoort Sahraoui nog niet. Zijn rendement blijft vaan het enige punt van kritiek voor de 22-jarige van SC Heerenveen. "Dat vind ik ook, maar ik denk dat ik dat al mijn hele carrière hoor", vertelt hij aan Omrop Fryslan. "We vergeten in het moderne voetbal het mooie van het voetbal. Dat het niet alleen gaat om de statistieken. We moeten wel herinneren wat we op het veld doen."

Als de dribbelaar wel het net vindt, juicht hij altijd met hetzelfde gebaar. Een 'L' van 'life', legt Sahraoui uit. "De een gaat omhoog en de ander daalt. Soms gaat het lawaai omhoog en soms gaat het omlaag. En daar moet je mee omgaan", vertelt hij. "Je moet het managen. Dat is een boodschap die we willen delen met mijn vriendengroep."

Die vriendengroep bestaat onder andere uit Spartaan Joshua Kitolano en Manchester City-aanvaller Oscar Bobb, die hij kent uit Noorwegen. "We hebben het als vriendengroep bedacht. We vinden dat het er ook wel goed uitziet. Je ziet het dus ook in Italië en in de Premier League."

Lees meer:
0 reacties