Sahraoui over 'crazy' spelers: "Hij is het idool van mijn vader"

Osame Sahraoui
Osame Sahraoui Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen heeft in Osame Sahraoui weer een speler die wekelijks het publiek vermaakt met zijn dribbels. De buitenspeler speelde vroeger veel op straat en heeft hier dan ook een voorliefde overgehouden aan spelers die goed zijn in de kleine ruimte.

"Doordat ik zoveel op straat heb gespeeld, voel ik me als prof heel comfortabel in een kleine ruimte", vertelt Sahraoui aan Voetbal International. "Wat voor een andere speler een onoverzichtelijke, moeilijke situatie is, is voor mij iets waar ik me juist prima in kan redden. Ik raak niet in paniek van drukte om me heen, ik kan die situaties goed overzien, omdat ik ze zo vaak heb meegemaakt."

"Zinedine Zidane is het idool van mijn vader. Samen hebben we veel wedstrijden van hem bekeken, sindsdien ben ik ook dol op hem. Zelf ben ik ook gek op Coutinho, Neymar, Luka Modric, Eden Hazard. Crazy players, die spelen op een niveau waar ik uiteindelijk hoop te gaan spelen. Er lopen over de hele wereld kinderen rond in hun shirts", aldus de buitenspeler.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand