Sahraoui geniet: "Ik hou van de manier waarop ze willen voetballen"

Osame Sahraoui is momenteel dé publiekslieveling bij SC Heerenveen. De Noorse aanvaller geniet van de steun die hij krijgt van het Friese publiek, en kent ook het liedje dat de supporters altijd voor hem zingen.

"Tu-tu-tu-tu-tu Osame Sahraoui", zo zingt de aanvaller bij SC Heerenveen TV. "Ik vind het een leuk nummer, ik hou ervan. Het is mooi dat ze excited worden als ik de bal heb. Heerenveen is een prachtige club. De fans zijn geweldig en ik hou van de manier waarop ze willen voetballen. De club past bij mij en ik pas ook bij de club. Dat werkt perfect."

Dit seizoen staat de teller op vier goals en één assist voor Sahraoui. De aanvaller vindt zelf dat zijn rendement omhoog moet. "Ik scoorde tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, dat was een geweldig gevoel."

"Als ik de supporters zie juichen na een doelpunt, maakt dat me blij. Ik hoor ze schreeuwen, zie ze genieten. Ik wil doorgaan met iedereen blij maken, ben hongerig. Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor het hele team: we willen steeds meer bereiken", aldus Sahraoui.

Lees meer:
0 reacties