Sahraoui geniet bij SC Heerenveen: "Ik heb me snel aangepast"

Osame Sahraoui
Osame Sahraoui Foto: © Pro Shots

Osame Sahraoui speelt sinds de winterstop voor SC Heerenveen. De Noorse baltovenaar doet het uitstekend in Friesland en voelt zich op zijn gemak.

"Ik denk dat alles goed gaat. Het gaat eigenlijk een beetje vanzelf", vertelt hij aan SC Heerenveen TV. "Het is natuurlijk de eerste keer dat ik voor een lange tijd zonder familie ben en in een ander land. Dus dat is wel een ervaring opzich. Maar het gaat goed. Ik heb me snel aangepast aan de nieuwe omgeving."

Sahraoui gaf sinds zijn komst naar SC Heerenveen vier assists. Allemaal op topschutter Sydney van Hooijdonk. "Sydney is een fantastische spits. Mijn taak is om de bal naar hem te spelen. Ik voel dat we een goede connectie hebben, ook al is het nog vroeg. Hij weet wat ik ga doen en ik weet waar hij heen gaat. Ik denk dat het belangrijk is dat we die connectie nu al hebben, dus daar moeten we mee doorgaan. Hopelijk kan ik hem nog meer assists geven."

De buitenspeler speelt geregeld een verdediger door de benen. "Zo ben ik opgegroeid. We speelden van jongs af aan elke dag op de straat. We maken gewoon plezier en genieten van het spel voetbal. Ik probeer mijn tegenstander gewoon te passeren en het is mooi als dat lukt met een panna", lacht Sahraoui, die nog wel wil groeien als speler. "Ik denk dat ik nog meer een 'killing' speler kan worden. Wedstrijden beslissen door goals te maken of assists te geven."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
zo
5/11
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
11/11
Vitesse
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 Heracles Almelo 6 -2 8
10 NEC 6 0 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
Bekijk de hele stand