Roozemond verlengt contract: "We hebben onze sportieve ambities"

Cees Roozemond
Cees Roozemond Foto: © Pro Shots

Cees Roozemond blijft langer aan als algemeen directeur van SC Heerenveen. De bestuur heeft zijn contract verlengd tot medio 2023.

"We zijn nu drie jaar met elkaar onderweg en ik vind het nog altijd een prachtige uitdaging om voor deze mooie club te mogen werken", meldt Roozemond via de officiële website. "We hebben onze sportieve ambities, die we op de lange termijn alleen maar kunnen realiseren met een goed en gedegen beleid."

"Als club willen we uiteindelijk op een gezonde en verantwoorde wijze een structurele plek in het linkerrijtje van de Eredivisie, gekoppeld aan mooi voetbal voor onze supporters en sponsoren", aldus de algemeen directeur.

Cees Roozemond
BREAKING | Cees Roozemond verlengt contract bij SC Heerenveen Lees ook

"Daarnaast hebben we een aantal uitdagende dossiers met betrekking tot onze huisvesting en de herontwikkeling van Sportpark Skoatterwâld", vervolgt de bestuurder. "Dit soort processen vragen om zorgvuldigheid en tijd. Ook hierin maken we stappen vooruit."

"Ons gezamenlijke doel is om van SC Heerenveen nog meer een club te maken waar iedere voetbalsupporter uit Fryslân en daarbuiten trots op is. Topsportmentaliteit, talentontwikkeling, ambitie, lef en plezier zijn kernwaarden die door de hele organisatie geleefd moeten worden", benadrukt hij.

"De coronapandemie en de daarmee teruggekeerde lege stadions zorgen wederom voor een extra uitdaging. Gelukkig is SC Heerenveen een unieke club met warme mensen en een zeer loyale achterban. Wanneer we realistisch blijven en de club stap voor stap blijven ontwikkelen, zijn we samen in staat tot mooie prestaties."

Weet SC Heerenveen zaterdag te winnen van Heracles Almelo? Bij BetCity.nl krijg je maar liefst 3.50x je inzet bij een zege van SC Heerenveen. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Heerenveen en krijg 50 euro uitbetaald. Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 5 feb. 2022, 18:45
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
SC Heerenveen -
zo 13 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
zo 20 feb. 2022, 16:45
Eredivisie
PSV -
-
SC Heerenveen -
zo 27 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
FC Utrecht -
zo 6 mrt. 2022, 12:15
Eredivisie
Willem II -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
8 SC Cambuur 20 -7 30
9 NEC 20 -5 26
10 SC Heerenveen 20 -8 25
11 FC Groningen 20 -6 22
12 RKC Waalwijk 20 -8 22
Bekijk de hele stand