Roozemond nog niet klaar: "Ik hoop daar wat beweging in te krijgen"

Cees Roozemond
Cees Roozemond Foto: © Pro Shots

Cees Roozemond stopt na dit seizoen als directeur van SC Heerenveen. In FeanFan Magazine laat hij zich uit over zijn jaren als directeur in Friesland.

Roozemond is blij met de huidige prestaties van het eerste elftal en hoopt stiekem op meer. "De eerste seizoenshelft telde slechts veertien wedstrijden, dus er wacht ons nog een druk programma tot eind mei. We hebben de eerste seizoenshelft afgesloten met een achtste plek. Dat is netjes, maar we hopen nog een paar plaatsen te stijgen.

Tijdens de winterstop werden de kleedkamers in het Abe Lenstra Stadion onder handen genomen. "Dit is echt een topprestatie van de mensen die hierbij betrokken waren. De kleedkamers zijn volledig gestript en fors aangepast. Ik dacht wel eens: komt dit op tijd af? Echt knap dat het gelukt is. Met de aanpassingen voldoen we aan de UEFA-eisen en kan op termijn ook Jong Oranje weer haar wedstrijden in Heerenveen spelen.

Voordat Roozemond aftreedt heeft hij nog wel enkele doelstellingen. "Ik wil graag nog een stevige draai geven aan Sportpark Skoatterwâld. Het wordt tijd dat er schot in de zaak komt. Het jeugdcomplex is fors verouderd, dus ik hoop daar nog wat beweging in te krijgen. Het beneden halen van de stadionhuur staat ook op hoog op mijn verlanglijst.

Wie Roozemond zal gaan opvolgen is nog niet bekend. "Ik heb alle vertrouwen in de zoektocht naar mijn opvolger. Ik heb daar zelf geen bemoeienis mee, dat is aan andere mensen. We hebben een mooie basis gelegd, er is gelukkig weer rust in de tent, maar er is ook nog veel te doen. Daarbij wens ik mijn opvolger heel veel succes."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
7/12
PSV
18:45
SC Heerenveen
za
16/12
SC Heerenveen
21:00
FC Volendam
za
13/01
PEC Zwolle
20:00
SC Heerenveen
vr
19/01
Excelsior
20:00
SC Heerenveen
zo
28/01
SC Heerenveen
12:15
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 12 23 29
5 Go Ahead Eagles 14 5 22
6 Sparta Rotterdam 14 1 21
7 SC Heerenveen 14 -3 19
8 Ajax 13 3 18
9 PEC Zwolle 14 -3 17
10 Excelsior 14 -3 16
Bekijk de hele stand