Reza: ''We moeten eerst kijken wie de nieuwe trainer wordt''

Reza Ghoochannejhad (33) heeft een aflopend contract bij PEC Zwolle. De oud-speler van SC Heerenveen heeft nog niet nagedacht over zijn toekomst en is nog niet bezig met volgend seizoen.

"Op dit moment zijn er geen gesprekken. Zoals je weet hebben wij een hele roerige week gehad. Ook al na de winterstop eigenlijk. De resultaten die iets tegenvielen en uiteindelijk met de klap afgelopen weekend. Het is sportief gezien onrustig geweest de afgelopen weken. Daar heb ik het verder ook niet over gehad", begint Ghoochannejhad bij Radio Camataru.

"In mijn hele carrière heb ik eigenlijk nooit iets gepland wat ik wilde doen. Ik heb het altijd wedstrijd voor wedstrijd bekeken. Dat wil ik nu ook doen. Aan het einde van het seizoen ga ik dan kijken van ‘hoe staan we ervoor’ en ‘wat willen we doen’. Zo sta ik er op het moment in", vervolgt de spits.

"We moeten eerst kijken wie de nieuwe trainer wordt. Dat is nog even afwachten. Ik loop al heel lang mee en uiteindelijk zul je het toch zelf moeten laten zien. Ik zal zoals iedere ander laten zien of ik in de basis hoor. Daar maak ik mij niet heel druk om. We zullen het zien vrijdag."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand