Reza vol lof: ''SC Heerenveen is gewoon een prachtige club''

Voor de tweede keer sinds zijn vertrek bij SC Heerenveen in 2018 keert Reza Ghoochannejhad met PEC Zwolle terug in het Abe Lenstra Stadion. De aanvaller kijkt nog altijd met een goede gevoel terug op zijn tijd bij de Friezen en spreekt nog vol lof over hen.

"Ik heb een groot deel van mijn jeugd doorgebracht bij Heerenveen. Ik ken elke ingang, kamer en ruimte van het Abe Lenstra-stadion", begint de 33-jarige Ghoochannejhad in de Leeuwarder Courant. "Natuurlijk beleef je het als speler anders dan een supporter, maar het blijft speciaal om tegen je oude club te voetballen."

"Ik koester dan ook de vele mooie herinneringen. Tijdens mijn eerste seizoen werd ik door de supporters bijvoorbeeld gekozen tot Speler van het Jaar. Daar sprak heel veel waardering uit. Heerenveen is gewoon een prachtige club", aldus de oud-international van Iran, die nog veel mensen kent uit zijn eerdere periodes bij SC Heerenveen.

"Het is ook leuk om mensen te zien met wie je zo lang hebt gewerkt. Erik ten Voorde bijvoorbeeld, de fysiotherapeut. Maar er zijn ook veel spelers van de huidige selectie die ik goed ken", vertelt hij, doelend op Lucas Woudenberg en Henk Veerman. "En met Siem de Jong heb ik in Australië samengespeeld en Lasse Schöne was mijn ploeggenoot in de jeugd."

[PREMIUM] Een weerzien met SC Heerenveen, een promotie van de club uit ‘zijn’ stad Leeuwarden en de laatste weken in het shirt van PEC Zwolle. Een drieluik met Reza Ghoochannejhad https://t.co/87jYNmEqNa

— Sportredactie LC (@LC_Sport) April 24, 2021

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand