Reza reageert: ''Ik ben heel blij dat ik terug ben in Nederland''

PEC Zwolle heeft zich maandag weten te versterken met Reza Ghoochannejhad. De 31-jarige aanvaller, die in het verleden nog onder contract stond bij SC Heerenveen, heeft een contract getekend tot medio 2021. 

"Ik ben heel blij dat ik terug ben in Nederland en in het bijzonder bij PEC Zwolle", reageert hij op de officiële website van zijn nieuwe werkgever. "De Nederlandse competitie ken ik door en door en spreekt mij bijzonder aan. In Zwolle ga ik mijn uiterste best doen om het team en mijzelf door te ontwikkelen. Ik kijk uit naar de eerste wedstrijd op 15 september, thuis tegen RKC Waalwijk", aldus Reza. 

Ook technisch manager Mike Willems toont zich tevreden. "Met Reza halen wij de gewenste versterking voor de voorhoede", legt hij uit. "In Nederland, maar ook zeker daarbuiten heeft hij zijn sporen verdiend. Zo heeft hij twee WK’s gespeeld met Iran en behoorde hij in 2015 tot een select gezelschap beste aanvallers van de Azië Cup", blikt Willems terug. 

"Met zijn 31 jaar is Reza dan ook een zeer ervaren speler", constateert hij. "Dat kan onze relatief jonge selectie goed gebruiken en ik ben dan ook zeer tevreden dat het gelukt is hem voor de komende seizoenen aan ons te verbinden", besluit de bestuurder. 

Reza Ghoochannejhad: ,,Toen PEC Zwolle interesse toonde, was het gevoel gelijk goed. Na een gesprek met de trainer en de directie, was het voor mij snel duidelijk dat ik hier wilde voetballen."

De volledige reactie van @gh_reza, vind je hier: https://t.co/1CtVFFbGvP #peczwolle pic.twitter.com/LjDmSOkfsO

— PEC Zwolle (@PECZwolle) September 2, 2019
Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand