Reza helemaal klaar met PEC Zwolle: ''Ben blij dat het erop zit''

Reza Ghoochannejhad (33) heeft zijn laatste wedstrijd voor PEC Zwolle gespeeld. Na twee seizoenen vertrekt de oud-speler van SC Heerenveen transfervrij bij de Blauwvingers met een slecht gevoel.

"Een kutgevoel. Ik ben dan ook blij dat het erop zit. Zo heb ik nooit een eerlijke kans gekregen. Neem dit seizoen. Iedereen werd in de spits gezet. Zelfs Eliano Reijnders en Pelle Clement. Dat zijn nota bene middenvelders. Maar ik werd niet opgesteld?", begint Ghoochannejhad bij De Stentor. "Dat is heel teleurstellend. Want het is niet alleen dit seizoen, ook vorig jaar."

Waarom trok de spits zelf niet aan de bel bij trainer John Stegeman en diens tijdelijke opvolger Bert Konterman? "Ik wilde het proces niet verstoren, weet je. Daarom heb ik twee seizoenen lang ook op mijn tong gebeten. Maar ik moet heel eerlijk zeggen: vrijwel elke dag had ik bij PEC een soort van masker op. Ik deed wel vrolijk, maar dat was ik niet. Van binnen voelde ik de pijn."

De Iraanse aanvaller weet nog niet waar zijn toekomst ligt. "Nu lekker vakantie vieren en dit seizoen laten berusten. En dan maar kijken wat er op mijn pad komt. Maar de deur van PEC gaat dicht. Al staat dit wel los van de club en de supporters. Ik heb altijd een goede band met de fans gehad. Van hen heb ik altijd veel steun gevoeld. Maar vanuit de club zelf dus niet."

Reza Ghoochannejhad is blij dat zijn periode bij PEC erop zit: ‘Ik deed wel vrolijk, maar dat was ik niet’
https://t.co/juUUaDTz4u

— Vincent de Vries (@therealvdv) May 16, 2021

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand