Reza duidelijk: ''Vind dat dit in Nederland laconiek wordt aangepakt''

Reza Ghoochannejhad ontbrak op de eerste trainingen van PEC Zwolle in voorbereiding op het nieuwe seizoen. De spits trainde in goed overleg met de club voor zichzelf aangezien hij schoonfamilie uit Amerika op leeftijd op bezoek had.

"Ik vind dat dit in Nederland laconiek wordt aangepakt. Dit is niet zomaar een griepje. Het gaat hier om een serieuze longaandoening. Dan wil je dat mensen dat serieus nemen en dat zag ik lang niet overal. Ouderen werden wel afgezonderd, maar anderen niet. Bijna niemand die een mondkapje droeg", zo zegt Ghoochannejhad in De Stentor.

"Misschien overdrijf ik ook hoor, maar voor mijn gevoel doe ik het juiste: namelijk alles om anderen niet in gevaar te brengen", aldus de oud-spits van SC Heerenveen, die beseft dat het tijden zijn die voor iedereen nieuw zijn. "Het zijn rare, onwerkelijke tijden. Het lijkt wel een slechte Netflix-serie waarin we allemaal beland zijn. Ik heb al een paar keer gedacht: dit zie je alleen in films. ineens ervaar je het zelf."

Ghoochannejhad (32) hoopt dat er snel weer fans in de stadions mogen. "Ik voel het allemaal niet in zo’n decor. Een bepaalde spanning is weggehaald. Ik ben al blij dat straks een deel weer welkom is, maar stiekem hoop ik dat een tweede golf uitblijft en we straks nog meer versoepelingen krijgen."

PEC Zwolle-spits Reza Ghoochannejhad waande zich in slechte Netflix-serie: ‘Corona in Nederland laconiek aangepakt’ https://t.co/ZpcL29XpfA

— deStentor_Zwolle (@ds_Zwolle) July 9, 2020

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand