Reserves SC Heerenveen in oefenwedstrijd voorbij ADO Den Haag

De reserves van SC Heerenveen hebben maandagmiddag een oefenduel gespeeld in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. De Friezen namen na een gelijke ruststand (1-1) in de tweede helft afstand van de Hagenezen en zegevierden met 2-4.

Halverwege de eerste helft kwam ADO op voorsprong, maar vlak voor rust maakte spits Rein Smit alweer de gelijkmaker. Tien minuten na rust scoorde de thuisploeg opnieuw maar in het laatste kwartier van de wedstrijd stelde SC Heerenveen orde op zaken via Benjamin Nygren, Rami Hajal en Stanislav Shopov.

Het is onduidelijk met welke opstellingen beide clubs hebben gespeeld. Normaal gesproken gaat het om een mix van jeugdspelers en spelers die het afgelopen weekend tegen PSV niet of amper in actie zijn gekomen. Van de genoemde doelpuntenmakers kwam alleen Smit binnen de lijnen tegen PSV.