René van der Gijp ligt dubbel op tv: "Dit gaat zo nergens over"

René van der Gijp heeft afgelopen weekend weer genoten van de tv-uitzending van Business Class met Harry Mens. De analyticus zag dat Mens zijn gast Willem van Hanegem een verkeerde wedstrijd liet voorspellen.

"Dan ben ik altijd blij dat Harry Mens mijn weekend afsluit", zegt Van der Gijp bij Vandaag Inside. "Dan heb ik toch wel weer het idee: Dit gaat zo nergens over dat het gewoon leuk wordt. Hij zat met Willem van Hanegem."

Dan wordt het fragment uit Business Class getoond, waarbij Mens de aanstaande wedstrijden doorneemt. Hij noemt SC Cambuur - SC Heerenveen, waarbij Van Hanegem voorspelt dat Cambuur 'de wedstrijd van het Noorden gaat winnen'. Daarna volgt Mens met FC Utrecht - FC Twente om 14.30 uur.

"Het was FC Utrecht - PSV", barst Van der Gijp in lachen uit. Van Hanegem gaat echter serieus in op de wedstrijd. "Ik moet zeggen FC Twente wint, die vind ik toch een goed seizoen draaien tot noch toe", aldus de oud-international.

"FC Utrecht - FC Twente, hahaha", lacht Van der Gijp nogmaals. "Er is helemaal geen FC Utrecht - FC Twente. Het was FC Utrecht - PSV. Dus ze zitten gewoon over een wedstrijd te praten die er helemaal niet is. Dat maakt gewoon niet uit: FC Twente doet het sterk de laatste tijd." Tafelgast Özcan Akyol haakt in: "Het was Go Ahead - FC Twente, ik was daar."

Ook presentator Wilfred Genee is verbaasd over de uitzending van Business Class met Harry Mens. "Het is ook nog een dag van tevoren opgenomen, dus je kan het er nog uitknippen ook. Er is dus niemand geweest die gedacht heeft: Dit klopt niet", besluit Genee

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 Heracles Almelo 6 -2 8
10 NEC 6 0 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
Bekijk de hele stand