Rapid Boekarest-trainer teleurgesteld na gelijkspel

Maandagavond speelde Rapid Boekarest haar laatste wedstrijd in de aanloop naar de eerste Europa League wedstrijd tegen SC Heerenveen. De ploeg uit Boekarest wist echter niet te overtuigen en speelde 1-1 gelijk tegen Otelul Galati.

De wedstrijd was alweer het tweede competitieduel voor Rapid Boekarest en eindigde dus in een gelijkspel. Trainer Ioan Sab?u was niet tevreden over zijn ploeg en acht zijn team nog niet klaar voor de ontmoeting met SC Heerenveen.

'We zijn fysiek niet voorbereid, wat we ook niet kunnen veranderen in drie dagen', liet de coach weten aan het Roemeense Sport. Sab?u vond dat zijn team te ver naar achteren zakte, onnodig balverlies leed en dat spelers slechte passes gaven.

De trainer haalt echter hoop uit de matige voorbereiding van Heerenveen maar is allerminst optimistisch: 'Ik ben verdrietig, omdat we aan de start van het seizoen beter speelden. Het is moeilijk om oplossingen te vinden, fysiek zijn we niet klaar.' 

De eerste ontmoeting tussen SC Heerenveen en Rapid Boekarest vind aankomende donderdag (2 augustus) om 19:30 in het Abe Lenstra Stadion plaats. De return is een week later, op 9 augustus om 20.30 uur.

Lees meer: