'Ramselaar was niet haalbaar, moeilijker kan ik het niet maken''

Bart Ramselaar is afgelopen zomer inderdaad in beeld geweest bij SC Heerenveen, zo bevestigt technisch manager Gerry Hamstra. De 23-jarige middenvelder koos er echter voor om PSV Eindhoven te verruilen voor zijn oude club FC Utrecht.

"Ik denk dat Ramselaar zo'n beetje bij iedereen op het lijstje heeft gestaan, dus ook bij ons. We hebben ons ook gemeld, alleen was het gewoon niet reëel. Hij was niet haalbaar, moeilijker kan ik het niet maken", vertelt Hamstra in de uitzending bij Radio Camataru, de podcast van FeanOnline.

Op de vraag of hij niet haalbaar was vanwege de transfersom of zijn salaris, is Hamstra duidelijk: "Beide." Om de creativiteit op het middenveld te verbeteren, legde Hamstra uiteindelijk in de slotweek van de transfermarkt nog Alen Halilovic (gehuurd van AC Milan) en Joey Veerman (FC Volendam) vast.

De geboren Volendammer stond al jaren op het lijstje van Hamstra, maar kwam uiteindelijk vrij laat binnen. "Joey kwam vorig jaar uit een blessure en dan kijk je toch eerst de voorbereiding aan en hij kwam daar fitter uit. Ondertussen kijk je ook hoe het in je eigen selectie zit", vervolgt Hamstra.

"Natuurlijk wil je bij de eerste training alles rond hebben, maar dat is niet meer van deze tijd. In de voorbereiding ga je op een gegeven moment serieuzere wedstrijden spelen en ga je ook beter zien wat je nog mist in een selectie en wat voor kwaliteit er nog aan toegevoegd moet worden."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand